En kväll med Erik & Linus 14 maj

För ett tag sen så fråga Linus & Erik om inte de kunde få skapa nästa temakväll. Vilket vi givetvis sa ja till! 😀
För er som inte känner grabbarna så jobbar de båda hos oss på Verket och är en viktig del av teamet. Erik Hellberg jobbar som barmästare & Linus Södergren som souschef. De har valt att bjuda på en kväll så som de tycker är en perfekt utekväll!
Man börjar alltså kvällen med en fördrink – lätta upp stämningen lite komma igång med snacket.
Sen rullar det in en amuse bouche, en trevlig överraskning för alla vid bordet att få smaka på.
Middag fortsätter med 3 rätters, noga utvald dryck som passar maten.
Efter en trevlig middag så rundar man av med en kaffedrink – får Erik själv välja så en espresso martini är det smarrigaste!
Nu börjar man bli varm i kläderna, musiken börjar öka i både takt och volym!
Det rycker även lite granna i danstarmarna och vad vore inte bättre än en grym DJ som bara spelar låtar som alla känner igen och då blir stämningen på topp! Musikgenre för denna kväll är 90-tals Eurodisco!!
Kvällens meny:
Överraskning – Amuse bouche – ingår i 3-rätters 459:-
Chévre chaud 139:-
Gratinerad ost, smörstekt bröd, sallad & honung
Fransk fiskgryta 225:-
Vitt vin, fiskfond, grädde, blandad fisk, saffransrouille
Ankbröst 249:-
Demi-glace, friterad potatis, inlagda rotfrukter
Camembert 99:-
Pankopanerad ost som friteras, hjortronsglass
Mellan kl 21-01 så spelar DJ JENS och det blir dansgolv med 90-tals tema!